Pregled vida
V okviru pregledov vida preizkušamo posameznikov vid na daljavo, na bližino, globino, za delo z računalnikom, ločevanje barv, nočni vid, vidno polje...kontrast.

Preberi več  

 
 EKG

EKG je električni zapis delovanja srca in zdravnikom pomaga prepoznati nepravilnosti in zdravstvene težave v njegovem delovanju.


Preberi več  


 Spirometrija

Spirometrija je merjenje funkcije dihal. Pokaže obstrukcijske ali restrikcijske motnje, astmo.



Preberi več  

 
 Rombergova plošča
Rombergova plošča se uporablja za testiranje ravnotežja in se uporablja pri posameznikih, ki izvajajo višinska dela oz. dela na višini.

Preberi več  


 ADG pregled sluha

Avdiogram preiskava sluha z aparaturo pokaže, če je kdo naglušen, če so izpadi sluha na posameznih frekvencah, če so kakšne bolezenske težave ipd.



Preberi več  

 
 Merjenje gleženjskega indeksa
Meritev gleženjskega indeksa je preprosta in neboleča preiskava za odkrivanje bolezni žil na nogah. Je eden od pomembnih napovednih dejavnikov srčno-žile ogroženosti.

Preberi več  


 INBODY preiskava
InBody720 je diagnostična naprava, ki natančno analizira stanje človeškega telesa s pomočjo bioelektrične impedančne analize.

Preberi več  

 
 Mesi merjenje očesnega pritiska

To je metoda, s katero določamo pritisk v očesu. Če je očesni pritisk previsok (nad 20mg živega srebra) je potrebno začeti s terapijo.


Preberi več  


 Laboratorij (+FIT)

Opravljamo osnovne in specifične preiskave za vitamine, hormone, mikroelemente, hrano itn. Izvajamo tudi intolerančni test za hrano.



Preberi več  

 
 Preiskave z ultrazvokom
Z ultrazvokom izvajamo preiskave različnih organskih sistemov in tako pomagamo odkrivati zdravstvene težave, ki jih s prostim očesom ali rentgenom ni mogoče opaziti.

Preberi več  


 Obremenilno testiranje
Obremenilno testiranje je obremenitev kardiovaskularnega sistema. Preveri se delovanje srca pod obremenitvijo.


Preberi več  

 
 Intolerančni test
Intolerance na hrano ne smemo enačiti z alergijo na hrano. Reakcija pri intoleranci je običajno zakasnela, simptomi nastopijo šele po nekaj dnevih in običajno so manj nevarni.

Preberi več